Galambos Lajos büntetőperében a felfüggesztett börtönt is elfogadná

Soltész Mónika 2019.09.20. Amiről beszélnek

Galambos Lajos büntetőperében a felfüggesztett börtönt is elfogadná

Galambos Lajos belefáradt a bíróságra járkálásba. Azt nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a börtönbe, ám kész a kompromisszumra, ha felfüggesztett börtönbüntetést helyeznének kilátásba, elfogadná a bíróság döntését.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatós sztár, akinek legközelebb novemberben kell leülnie a vádlottak padjára, hajlik a megegyezésre, bár továbbra is hangsúlyozza, hogy ártatlan.

„A Legfőbb Ügyészség elutasította a budaörsi járási ügyészekkel szemben benyújtott elfogultsági indítványunkat, de felvázoltak egy új értelmezést, miszerint az ügyészek tehetnének olyan indítványt, amely a megegyezés irányába mozdíthatná el az ügyet” – mondta a Ripostnak Galambos Lajos, aki nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a börtönbe, ám ha felfüggesztett börtönbüntetést helyeznének kilátásba, valószínűleg beadná a derekát.

„Korábban is hangsúlyoztam, ha kijavítják a vádirat hibáit, elképzelhetőnek tartom a megegyezést. Ártatlan vagyok, de nem akarok még évekig bíróságra járni. Hibát követnék el, ha abba belemennék, milyen ügyészi ajánlatot tartanék elfogadhatónak, hiszen most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát” – ismerte el Galambos Lajos, akit nagyon megvisel a bírósági hercehurca: májusban a mentő vitte el a Budaörsi Járási Bíróságról a Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett muzsikust.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT