Gesztesi Károly már jó ideje tudhatta, hogy probléma van a szívével

Soltész Mónika 2020.01.09. Amiről beszélnek

Gesztesi Károly már jó ideje tudhatta, hogy probléma van a szívével

Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel hunyt el infarktusban. Barátja és egyben zenésztársa, Galambos Lajos szerint a színész tudhatta, hogy baj van a szívével.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Nem szívesen emlegetem fel, hogy májusban rosszul lettem, és szirénázó rohamkocsi sietett velem az intenzív osztályra, de most elmondhatom, Karcsi utána felhívott, és nemcsak azt vallotta be, hogy ő is megrémült, hanem arra is megkért, menjek el vele terheléses kardiológiai vizsgálatra” – mondta a Blikknek Galambos, aki a részletekről is beszámolt.

„Elmentünk, méghozzá az egyik legjobb szakemberhez, és komolyan vettük. Sosem mondta el, mi lett a pontos eredmény, de nem tudom feledni, hogy utána az orvos vele négyszemközt is beszélni akart. Ennél többet nem tudok mondani erről a dologról, hiszen utána ő sem hozta fel, de most minden más megvilágításba került” – tette hozzá a zenész, akit megviselt barátja halálának a híre.

„Rögtön összehaverkodtunk, ahogy a zeneművészeti szakközépiskolában először összenéztünk. Persze, a fürdőben tartott tornaórákat jobban élveztük, és utána sokat csajoztunk a pesti strandokon. Évtizedeken át frocliztuk egymást, de a nagyvonalúsága is változatlan maradt. Kezdetben furcsálltam, hogy az uzsonnájából mindenkit megkínált, később annak is szemtanúja voltam, ahogy befizetett egy vendéglőbe egy hajléktalant. Sok jó embert ismerek, de az a mackós ragyogás, ami belőle áradt, abszolút páratlan volt. Nehezemre esik múlt időben beszélni róla. Számomra nem halt meg, csak megpihent” – mondta a lapnak a trombitaművész.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT