Hatalmas fogyása miatt operálták meg a népszerű divattervezőt

Dózsa Gabriella 2020.02.18. Amiről beszélnek

Hatalmas fogyása miatt operálták meg a népszerű divattervezőt

Makány Márta alig egy év alatt 45 kilót adott le, de a közel fél mázsás fogyás a bőrén is nyomokat hagyott. A divattervező ezért úgy döntött, hogy plasztikai sebészhez fordul, hogy eltávolítsák az úgynevezett kötényhasat, amitől képtelen volt máshogy megszabadulni.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Makány Márta egy olyan nemzetközileg is bizonyított gyógynövény keveréknek köszönheti fogyását, melynek segítségével több híresség, köztük Bay Éva és Gönczi Gábor is leadta súlyfeleslegét.

 "Miután már az összes diétáról pontosan tudtam mindent, és sok év alatt nincs olyan, amit ne próbáltam volna ki, tavaly találtam rá egy gyógynövény keverékre, ami végre sikert hozott” – mesélte a divattervező. „Kiderült, ez az agyalapi mirigyre hat, csökkenti az éhségérzetet, így sokkal kevesebbet eszem, amióta ezt szedem. A változás bámulatos volt, hiszen 45 kilótól szabadultam meg. Ez azonban a bőrömön komoly nyomokat hagyott. Egyszerűen kifogytam belőle, úgy néztem ki, mint egy sharpei kutya. Ha már egyszer sikeresen lefogytam, nem akartam megállni a cél előtt, ezért mentem plasztikai sebészhez. 9 hete volt az operáció, de még mindig érzem, olyan, mint egy erős izomláz. A heg szerencsére hamar gyógyul, már most alig látszik.”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT