Hazatért Baliról Kandász Andi és családja - Hatósági karanténba kerültek

Soltész Mónika 2020.04.01. Amiről beszélnek

Hazatért Baliról Kandász Andi és családja - Hatósági karanténba kerültek

Kandász Andrea és családja közel két hét után tudott csak hazautazni Baliról. Megérkezésüket követően hatósági közbenjárással, azonnali karantén alá kerültek. Már az ő ajtójukon is fellelhető a piros papír.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Kandász Andi és családja a következő két hétben ki sem léphet a lakásukból, még a repülőtéren kapták meg a figyelmeztetést papíron, amit az ajtójukra kellett ragasztani.

„Az az igazság, hogy a hatósági zárra nem számítottunk, mivel fertőzésmentes területről érkeztünk, de abszolút érthető... Úgy terveztük, hogy a repülőtérről szépen hazamegyünk és belevágunk az önkéntes karanténba, de ez nem így lett” – mesélte a Ripostnak a TV2 sztárja, aki meglepődött, amikor a leszállást követően egyenruhások integettek felé.

„Odahívtak magukhoz mindenkit, aki az érkező, egyébként egyetlen gépen utazott és átadtak nekünk egy paksamétát, ami minden, a ránk váró karanténra vonatkozó előírást tartalmazott. Abban láttuk meg a piros papírt, amit ki kellett helyeznünk a lakásunk ajtajára, hiszen ez jelzi a külvilág felé, hogy hatósági karantén alatt vagyunk, vagyis onnantól kezdve, hogy becsukjuk magunk után a lakásunk ajtaját, senki se ki, se be két héten át” – tette hozzá a műsorvezető, aki mostantól csak a rendőrségnek nyithat ajtót az előírások miatt.

Andi a lapnak elmesélte, hogy nagyon komoly szabályok szerint térhettek haza, a repülőtérről útvonalengedélyt kaptak az otthonukig, még tankolni sem állhattak meg. Szerencsére a bevásárlást már elutazás előtt megejtették, így ez sem okozhat problémát számukra a következő két hétben.

„Feri az a típus, aki minden eshetőségre szeret felkészülni, így mielőtt elindultunk, feltöltötte az otthoni készleteket. Az volt a terv, hogy a lányunk két héttel korábban érkezik. Végül úgy döntöttünk, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel jobb, ha velünk marad Balin és együtt próbálunk meg hazajutni...”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT