Hoppá! Napi sorozatban fog szerepelni Kiss Ramóna

Dózsa Gabriella 2019.11.08. Amiről beszélnek

Hoppá! Napi sorozatban fog szerepelni Kiss Ramóna

A sztáranyuka nagyon szeretett a Barátok köztben forgatni, hiányzott neki ez a fajta munka. Így amikor felkérték, hogy szerepeljen a Drága örökösökben, egy percig sem gondolkozott.

 

 

 

hbs(400x300)

Kiss Ramóna 16 évig alakította Szentmihályi Zsófi karakterét, a nézők szeme láttára lett felnőtt nő. Amióta kilépett a sorozatból, megszületett első gyermeke, és az X-Faktor műsorvezetőjeként is bizonyított.

„Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy igent mondjak-e a felkérésre” – árulta el a Blikknek Rami. „Kicsit már hiányzott is a napi sorozat, ráadásul az ország egyik legmenőbb sorozatában játszhatok, teljesen egyértelmű volt, hogy vállalom… Van már rutinom a napi sorozat készítésben, de itt teljesen más a stáb, más kollégákkal vagyok együtt, és ebben mindig van kihívás is. Nagyon élvezem a forgatást, jó újra visszacsöppenni ebbe a világa!”

A sztáranyuka kisfia születése óta már visszavette színházi szerepeit is, családja mindenben támogatja, de csak heti 2-3 napot dolgozik.

„Az X-Faktor mellett a Reggeliben is láthatnak a nézők, valamint a színházba is visszatértem, a Páratlan páros című darabban alakítom Maryt a Bánfalvy Stúdióban, emellett forgatok a sorozatban, amit nagyon élvezek… Ha a Reggelibe megyek, akkor Noé még alszik, és akkor reggelizik, amikor én már hazaérek, este pedig már alszik, amikor az X-Faktor megy. Mégis, egyszer, amikor a háttérben szólt a tévé, és meghallotta a nevetésemet, akkor elkezdett keresni. Nem értette, ha a hangomat hallja, akkor miért nem lát.”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)