Hoppá! Titokban összeházasodtak a TV2 sztárjai

Dózsa Gabriella 2020.02.27. Amiről beszélnek

Hoppá! Titokban összeházasodtak a TV2 sztárjai

Mindössze 25 főt hívott meg az esküvőjükre Horváth Gréta és Meggyes Dávid. A násznéppel kedvenc olasz éttermükben ünnepelték meg a nagy napot.

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Az Ázsia Expresz 2. forgatásán kérte meg az influenszer kezét párja, és novemberben derült ki, hogy idén februárban kötik össze hivatalosan is az életüket. A vőlegény mellényét azok az újságcikkek díszítették, amelyek főleg a műsor idején készültek róluk, emlékeztetve őket arra, hogy ott történt az eljegyzés. Vendégeik között volt Nádai Anikó, Janicsák Veca, Kulcsár Edina és párja Csuti, valamint természetesen Gréta első házasságában született fia, Filip is. Az RTL Klub műsorvezetője meglepetésről is gondoskodott azzal, hogy cigányzenészeket szerződtetett, akik mindenkit megtáncoltattak. Dávid ekkor már Gréta párducmintás, szőrös cipőjéből itta a pálinkát.

„Az életünkben semmi sem fog változni, nekem csupán azért volt lényeges a szertartás, mert vártam, hogy végre hivatalosan is a feleségemnek szólíthassam Grétit” – mondta a Story magazinnak a boldog férj, Dávid.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT