Így akarja Aurelio elkerülni a börtönt

Dózsa Gabriella 2020.02.27. Amiről beszélnek

Így akarja Aurelio elkerülni a börtönt

Végső elkeseredésében fordult detektívhez az első fokon 5 évre és 2 hónapra ítélt reality sztár. Aurelio azt állítja, a magánnyomozótól máris olyan információkat tudott meg, ami megváltoztathatja az ügy menetét.

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A VV6 győztesére négy hónappal ezelőtt 5 év és 2 hónapos halmazati büntetést szabtak ki a kecskeméti bíróságon. A vád szerint, bántalmazta és fogva tartotta egyik ismerősét, aki állítólag 200 ezer forintot lopott el tőle. Mivel a bűncselekmény idején jogerős, 1 év és 2 hónapos felfüggesztett börtönbüntetése volt egy drogügy miatt, azt is hozzátették a 4 évben megállapított szabadságvesztéshez, de az ítélet egyelőre nem jogerős.

„Nem érdekel, ha a gatyám is rámegy, mindent megteszek, hogy felmentsenek. A magánnyomozót már megérte fizetni, mert olyan információkkal állt elő, amik az ügyet teljesen más irányba vihetik – mondta a Story magazinnak a valóságshow sztárja. – C-tervem is van, bár bízom a magánnyomozóban. Mivel svájci állampolgár vagyok, felmerült, hogy átkéretem oda az ügyemet, mert amiért itt két év felfüggesztettet kaptam, ott megúsztam volna pénzbírsággal. Így pedig a továbbiak is teljesen más megítélés alá kerülnének.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT