Így találkozott a születésnapján Adrien Brody-val a Barátok közt színésznője

Pataki József 2020.10.17. Amiről beszélnek

Így találkozott a születésnapján Adrien Brody-val a Barátok közt színésznője

Nagy Alexandra rajong a születésnapjáért és szereti széles körben megünnepelni. Barátai egyszer még kedvenc színészével, Adrien Brody-val is összehozták ez alkalomból. Bár születésnapja januárban van, a színésznő idén „féltávon”, a nyár elején is megünnepelte azt.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Nem aprózza el a születésnapjait a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra, aki szeret családi-baráti körben ünnepelni a jeles nap alkalmából. Így kifejezetten örült annak, amikor az RTL Klubon látható Édesítőben születésnapi tortákat kellett tesztelniük műsorvezetőtársával, Tuka Nikivel, akinek eddigi születésnapjairól is mesélt.

„Nagyon szeretem a születésnapokat, nem zavar az idő múlása, ilyenkor nem erre szoktam gondolni. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy összegyűljünk a szeretteimmel és együtt ünnepeljünk. Ennek mindig megadom a módját, jó előre készülök, általában tematikája is van a bulinak, még dress code-t is meg szoktam adni, hogy igazán ünnepi legyen a megjelenés. 70-80 főt szoktam meginvitálni, mindenkivel együtt ünnepelek, aki fontos számomra” – árulta el a színésznő, akinek csupa jó emléke társul a születésnapjához. Barátai egyszer Adrien Brody-val is összehozták ezen a napon.

„Mikor Adrien Brody itt forgatott nagyon szerettem volna vele találkozni. Tele voltak a közösségi oldalak a vele készült közös fotókkal, de nekem valahogy ez nem adatott meg. Így a barátaim „megleptek vele” a születésnapomra. Mindenki Adrien Brody álarcban fogadott. Nagyon jól esett a figyelmességük és hogy ennyit készültek” – mondta Nagy Alexandra, aki idén valószínűleg mégsem tart nagy bulit.

„A jelenlegi járvány-helyzet miatt nem lenne biztonságos, ha ilyen sokan lennénk együtt, de ezzel már a karantén után számoltam. Mindig is szerettem volna egy nyári születésnapot, azonban mivel januárban születtem, erre sosem volt lehetőségem. A tavaszi karantén-időszak után úgy döntöttem, hogy biztos, ami biztos, félúton is megtartom a születésnapom. Így szűk körben, de tartottam egy felezőbulit nyáron, megünnepelve a 34,5 évem. Igyekszem alkalmazkodni a helyzethez, csodálatos szülinapi emlékeim vannak, így ha a nagy buli most el is marad, a korábbi fergeteges ünneplésekre gondolok majd, engem ez is jókedvre derít” – tette hozzá az Édesítő műsorvezetője.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT