Így ünnepelte Csonka Pici a születésnapját - FOTÓK!

Dózsa Gabriella 2020.01.21. Amiről beszélnek

Így ünnepelte Csonka Pici a születésnapját - FOTÓK!

Bizony már húsz éve annak, hogy levetítették hazánk népszerű sorozatának, a Família Kft.-nek az utolsó részét. Most derült ki, Csonka Pici születésnapja alkalmából, hogy a szereplők mai napig tartják a kapcsolatot, és legalább egyszer évente nagy találkozót tartanak.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nagyon szerencsésnek érzi magát Csonka András, akit napokig ünnepeltek 55. születésnapja alkalmából kollégái, barátai. Sőt még régi, sorozatbéli családjával is nagy murit csaptak, összevonva Esztergályos Cili közelgő évfordulójával. Mint kiderült, egy évben egyszer ilyenkor összeülnek: a Spah ikrekkel, a Kövér Hajnalkát életre keltő Dzsupin Ibolyával, Sir Katival, és a Debbit alakító Deborah Kim Javorral.

„Rendszeresen igyekszünk összeülni a lányokkal, ikrekkel, és mindig bővülünk” – mondta a Borsnak Csonka Pici. „Hat főre volt a foglalás, húszan lettünk a végére, jöttek a családtagok, barátok is. Hatalmas család lettünk a sorozat hét éve alatt, legközelebb egy kerti partit szeretnénk Ibi kertjében összehozni, ahova a 92 éves Baranyi Laci is megígérte, hogy eljön.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT