Infúzióval mentették meg Balázs Klárit az orvosok

Soltész Mónika 2019.11.08. Amiről beszélnek

Infúzióval mentették meg Balázs Klárit az orvosok

Balázs Klári máig kirobbanó formában van. Az énekesnő mégis úgy érezte, néhány kilótól szeretne megszabadulni, azonban rossz módszert választott, így borzalmas állapotba került, és orvosi segítségre szorult.
 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Az énekesnő nem híve a drasztikus diétának. Ennek pedig az az oka, olyan fogyókúrás módszerrel próbált megszabadulnia kilóitól, ami által infúzióval tudták megmenteni az orvosok. Az esetről 2017-ben mesélt a Színes Ásznak, hogy felhívja a fiatal lányok, asszonyok figyelmét, a karcsúsodásért nem lehet betegre éheztetnie senkinek magát.

„Az esküvői képeimet nézegetve jutottam arra, hogy le kell fogynom, de nem a megfelelő módszereket választottam: hashajtót szedtem, és semmilyen táplálékot nem vittem be a szervezetembe, csak spenótot és húslevest ettem. Végül már úgy néztem ki, mint egy halálmadár, és kórházba kerültem. Minden ásványi anyag kiürült a szervezetemből. Az orvosok infúziókkal mentettek meg, utána pedig különféle vitaminokat és ásványi anyagokat kellett szednem. Szerencsére sikerült meggyógyulnom” - idézte a Star magazin Balázs Klárit a Színes Ásznak adott interjújából. Azóta pedig Klárika lemondott a drasztikus diétákról, meggondolja, mit eszik.

„Ma már nem hiszek a diétában. Azt vallom: kevesebbet kell enni, többször egy nap. Kerülöm a fehér lisztet és a zsíros ételeket, köretnek pedig édesbugonyát, kölest és quinolát vagy barna rizst szoktam készíteni” – mondta Klárika.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT