Istenes László vegetáriánus lett – „Legfeljebb édesanyám töltött káposztája hiányzik!”

AC News 2020.07.15. Amiről beszélnek

Istenes László vegetáriánus lett – „Legfeljebb édesanyám töltött káposztája hiányzik!”

Fotó: TV2

Istenes László leszámolt a húsevéssel. December óta vegetáriánusként éli az életét négyszeres nagypapaként, 56 évesen.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Gyerekkorom óta sportolok, korábban versenyszerűen fociztam, ami megkövetelte az egészséges, kiegyensúlyozott étkezést. Amióta az eszemet tudom, tudatosan táplálkozom, ám fél évvel ezelőtt egy számomra eddig ismeretlen területre tévedtem, életmódot váltottam, és vegetáriánus lettem” – kezdte a Borsnak a TV2 műsorvezetője.

„Tavaly decemberben egy belföldi szállodában pihentünk a családommal. A hotelben éppen vegetáriánus menüt szolgáltak fel, ami annyira ízletes, és változatos volt, hogy igazából fel sem tűnt, hogy húsmentesen étkezem. Ezután határoztam el, hogy életmódot váltok, amihez azóta is, több mint fél éve tartom magam. Sőt! Azóta úgy érzem sokkal inkább kinyílt a világ előttem. Számtalan olyan alapanyagot, zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, amikről korábban még csak nem is hallottam. Egyáltalán nem jár nagy lemondással a vegaság, legalábbis számomra nem, mert korábban sem voltam egy nagy húsfogyasztó. Legfeljebb csak csirkét ettem, no és persze édesanyám töltött káposztáját, az viszont bevallom, egy kicsit hiányzik” – mondja nevetve a Mokka műsorvezetője.

„Olyan, mintha megkönnyebbültem volna. Noha a súlyomból nem vesztettem, stabilan tartom a 78 kilót, de az emésztésem például sokkal jobb lett, nem beszélve arról, hogy kifejezetten energikusabb vagyok. Ez pedig 56 évesen, négyszeres nagypapaként már utolsó szempont!”

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT