Jaksity Kata barátnője megfertőződött – Részletesen leírja, mit él át!

Dózsa Gabriella 2020.03.26. Amiről beszélnek

Jaksity Kata barátnője megfertőződött – Részletesen leírja, mit él át!

A népszerű színésznő pár nappal ezelőtt tudta meg, hogy ismerősei közül többen megfertőződtek a koronavírussal. Jaksity Kata megosztotta egyik beteg barátnője posztját, milyen tüneteket észlel, milyen fájdalmakat érez, és milyen gyógyszereket szed.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Jaksity Kata így kezdte posztját: Mindenképpen tanulságos, mert nem mindegyik tünetről hallani és ezért több orvos is azt mondta, hogy biztos nem koronavírus fertőzött. Szerencsére nem hagyta magát, elérte, hogy elvégezzék rajta a tesztet, ami pozitív lett.

Timi - 45 és fél éves, 2 gyermekes anyuka - COVID-19 pozitív

Március 9-én még egy sajtótájékoztatót szerveztem délelőtt és vettem részt rajta előadóként, aznap már fejfájásra ébredtem. Fura volt, hogy egész nap fájt a fejem, de semmi más tünetem nem volt, max fáradt voltam...

Március 10-én, kedden az irodában egész nap fájt a fejem, még mondtam is a kollégáimnak, hogy soha nem szokott folyamatában ennyit fájni, hétfő óta megállás nélkül fájt...

Március 11-én szerdán is az irodában dolgoztam, akkor már jeleztem a kolléganőknek, hogy igyekszem korán elmenni, mert egyre rosszabbul érzem magam és csütörtöktől inkább otthonról dolgozom. Ekkor még mindig csak a fejfájás és általános fáradtság, gyengeség tüneteit tapasztaltam, illetve étvágytalanság párosult mellé.

Március 12, csütörtöktől már önkéntes karanténban otthonról dolgoztam, egyre gyengébbnek, motiválatlanabbnak éreztem magam és péntekre már tapasztalhatóak voltak a további tünetek, melyek a mai napig tartanak, azaz lassan 2 hete (alább a tünetek). Minden orvos akit felhívtam, a tüneteim alapján azt mondta ez nem koronavírus. Ennek ellenére én a zsigereimben éreztem, hogy ez az, mert olyan érzés volt, amit még soha nem tapasztaltam, illetve az alább összefoglalt tünetek egyszerre voltak és konstans ugyanúgy éreztem magam, minden nap úgy feküdtem és úgy ébredtem, és ez még mindig így van a mai napig.

A pozitív teszt eredményt március 22-én vasárnap kaptam meg, de határozat szerint már március 21-én igazolták a COVID-19 vírust nálam. Azóta családilag hivatalos járványügyi megfigyelés alá kerültünk, azaz hivatalos otthoni karanténban vagyunk. A fiaim (12 és 14 évesek) és a férjem (46 éves) teljesen tünetmentesek. Ők most április 1-jéig, én visszavonásig nem hagyhatjuk el a lakást.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT