Két éve él családjával a Kanári-szigeteken Rába Tímea – Ezzel foglalkozik ott

Soltész Mónika 2020.07.09. Amiről beszélnek

Két éve él családjával a Kanári-szigeteken Rába Tímea – Ezzel foglalkozik ott

Két évvel ezelőtt költözött Rába Tímea családjával Tenerifére. Azóta megszokták a mediterrán életet, sőt megtalálta azt az elfoglaltságot is, ami kitölti a mindennapjait.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az egykori szépségkirálynő két éve él a Kanári-szigeteken. A család kisebbik fiuk kruppja miatt döntött a költözés mellett. A Story magazinnak mesélt Tímea a tenerifei életükről, és azt is elárulta, ma már mivel foglalkozik, és mint mondta, csak nyertek azzal, hogy ott kezdtek új életet.

„A fantasztikus időjárás, a napfény, a pálmafák és az óceán látványa már önmagában felemelő érzés. Örülök, hogy a gyerekeim beleláthatnak ebbe a világba. (…) A kiköltözés még inkább összekovácsolt a gyerekeimmel. Igazi kaland ez a pár év” – mesélte a háromgyermekes anyuka, akinek a férje, Tóbiás József kintről intézi az ügyeit, Tímea pedig egy kis szépségszalont üzemeltet az óceáni városban.

„Bár csak társalgási szinten beszélek spanyolul, a vendégekkel megértjük egymást” – tette hozzá az édesanya, aki azt is elárulta, Idősebbik fia, Márk is hamarosan követi őket a szigetre, de már feleségével és gyermekével.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT