Király Viktor: A feleségem egy igazi hős!

2020.02.15. Amiről beszélnek

Király Viktor: A feleségem egy igazi hős!

Nemrég kiderült, hogy az énekes és kedvese júniusra várják első gyermeküket, ők pedig már néhány apróságot be is szereztek a picinek. Mindemellett pedig nem győzik nézegetni az ultrahangos képeket.

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Két éve él nagy szerelemben Király Viktor és párja. Az énekesnek korábban is voltak kapcsolatai, de Anita mellett érezte azt, hogy megért az apaságra.

„Elég lazán kezeltük a babakérdést, úgy voltunk vele, hogy ha jönnie kell, akkor jön. Hát, jött is elég hamar, elképesztően boldogok vagyunk – mondta a Lokalnak Viktor. – A korábbi kapcsolataimban sokkal óvatosabb voltam, mindig találtam valami kifogást, ha szóba került a gyermekvállalás. Anita mellett azonban megértem az apaságra, hatalmas büszkeséggel töltenek el az ultrahangos képek. Most az egész család boldogságban úszik, anyám és apám is nagyon meghatódott, amikor megtudták, hogy unokájuk lesz… Csak most jöttem rá, hogy mennyi mindent kell kibírnia egy kismamának. Anitát sem kerülik el a reggeli rosszullétek, ő mégis megy, teszi a dolgát, és derekasan helytáll mindenben. Én biztos kikészülnék, ha így telnének a mindennapjaim, de a feleségem egy igazi hős! Nem is kérdés, hogy Anita az első. Persze találkozok néha a haverokkal, de már nem nyomjuk reggelig a diszkóban. Sokkal többet ér, ha együtt lehetek a feleségemmel, egy házasságban mások a szabályok!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT