Kiss Ramóna komoly döntés hozott – „Muszáj húznom egy határt”

Soltész Mónika 2020.07.08. Amiről beszélnek

Kiss Ramóna komoly döntés hozott – „Muszáj húznom egy határt”

Kiss Ramóna sokat dolgozott a koronavírus-járvány előtti időszakban. Úgy érzi, ez nem tett jót a családi helyzetének, ezért komoly döntésre szánta el magát, a jövőben csak heti három napot fog dolgozni, a többi időt a magánéletének szenteli.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Volt olyan hónap, amikor Lékai-Kiss Ramóna havi 28 előadást is elvállalt. Kisfia, Noé születése után sok minden megváltozott az életében, ezért komoly döntésre szánta el magát.

„Tavaly év végén azt éreztem, hogy felhalmozódtak a munkák, és már kezdtek betemetni. Januárban hoztam egy szabályt: heti három napot vállalok, négy nap pedig csak a fiamé, a családé, saját magamé és a barátaimé. Persze vannak ezalól kivételek, ha sorozatot, nagyfilmet, show-műsort forgatunk egymás után hét-nyolc napig, de az nem egy konstans dolog. Már máshol van a hangsúly, mint Noé születése előtt. Sok évet végigdolgoztam, elmondhatom, hogy megcsináltam, amit akartam, haladok előre, mégis muszáj húznom egy határt. Csak az számít, hogy a fiammal és a férjemmel legyek, és bizony az is, hogy a legjobb barátnőimmel leülhessünk, megigyunk valamit, és jókat beszélgessünk. A szabad négy nap arról szól, hogy fürdőt takarítsak, pihenjek, James Bond-maratont nézzünk Mátéval. Erre kell időt szakítani, mert nem tudod, hogy meddig tart az életed” – mondta a hot! magazinnak a színésznő, és arról is mesélt, lesz-e kistestvére fiuknak.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT