Kitálalt az ex-feleségéről Woody Allen

Pataki József 2020.03.26. Amiről beszélnek

Kitálalt az ex-feleségéről Woody Allen

A legendás rendező azt állítja, hogy volt felesége rendkívül erőszakos volt a gyerekeikkel.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nemrég debütált, a már megjelenés előtt nagy port kavaró Woody Allen önéletrajzi könyv. Azt idáig is tudtuk, hogy a rendező a saját örökbefogadott lányát, Soon-Yi-t vette felségül, most azonban kiderült, hogy az ex-felesége annak idején igencsak durván bánt vele. A rendező leírta, hogy Mia Farrow folyton megalázta és elhanyagolta az örökbefogadott lányukat.

„Soon-Yi-t reménytelenül ostobának tartotta Mia. A gyerekeiről nem tudott semmit, nem is ismerte őket egyáltalán, a sajtóban mégis úgy szerepelt, mintha valamilyen szuperanya lenne. Én meg csak hallgattam. Amikor Soon-Yi eltörte a bokáját az iskolában, Mia nem akarta orvoshoz vinni. Azt mondta, menjen egyedül, de röntgent ne csináljanak, mert az túl drága” – emlékezett vissza a könyvében Woody Allen, de kitért arra is, hogyan szerettek egymásba az örökbefogadott lányával.  

A kapcsolatuk először csak baráti volt, de ez megváltozott, mikor Soon-Yi egyetemista lett 21 éves korában. Akkoriban csattant el az első csók, utána még hosszan kerülgették egymást, furcsán érezték magukat emiatt.

„Sokan és sokszor feltették már a kérdést, hogy tudva, hogy ez lett a vége, hogy ilyen vihart kavarunk, akkor nem kívánom-e, hogy bár ne ismertem volna meg Soon-Yi-t. De csak egy válaszom van: újra megtenném, egy pillanatnyi gondolkodás nélkül.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT