Kitálalt kolleganőjéről Nicole Kidman

Pataki József 2020.10.15. Amiről beszélnek

Kitálalt kolleganőjéről Nicole Kidman

Julia Robertset teljesen elvarázsolta a színésznő.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nicole Kidmant egy műsor keretein beül nemrég Hugh Grant kérdezgette a múltról. A színésznő elárulta, hogy 1999-ben az volt a vágya, hogy ő legyen a főszereplője a Sztárom a párom című filmnek. Ezt viszont Julia Roberts kapta, amit kolleganője azzal indokolt, hogy akkoriban nem volt elég híres.

 „Nagyon szerettem volna azt a szerepet, amit Julia Roberts játszott a Sztárom a páromban. Tényleg. De akkoriban még nem voltam eléggé ismert, sem elég tehetséges” – mondta Nicole.

Korábban egyébként Julia Roberts elárulta, hogy ő igazából nem is akarta a szerepet és csak az utolsó pillanatban bólintott rá. Ezen kívül azt is elárulta, mit gondol kolleganőjéről.

 „Azzal kell kezdenem, hogy azt gondolom, Nicole tökéletes, szóval minden, amit róla mondok, ennek fényében történik!” – mondta, majd hozzátette, sajnálja, hogy ilyen sok éven át nem dolgozhattak együtt, ráadásul ekkor sem a forgatáson találkoztak többször, a sminkes szobában gyakrabban töltöttek együtt időt. Julia szerint nincs tehetségesebb, szebb, okosabb és kedvesebb színésznő Hollywoodban.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT