Kóbor János retteg a lánya miatt

Dózsa Gabriella 2019.09.21. Amiről beszélnek

Kóbor János retteg a lánya miatt

Az Omega együttes legendás énekes büszke édesapa, de kiborítja, hogy gyermeke már kamaszodik. Kóbor János nem titkolja, nehezen ért szót tinédzser lányával.

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Az Omega frontembere későn lett édesapa, kiélvezi szülői státuszát. Mostanában viszont akadnak gondjai a 12 éves Lénával, aki most kezd nővé válni.

„Úgy gondolom, kicsit hamar jött a pubertáskor Lénácskánál, és nem is igazán voltam rá felkészülve, de ebből is látszik, hogy mennyire rohan az idő” – vallotta a Borsnak Kóbor János. „Nagyon összenőttek most Zsókával. De hát nyilvánvaló volt, hogy nem velem fogja megbeszélni a legújabb ruha- és sminktrendeket. Én most egy kicsit háttérbe szorultam, és igazság szerint nem is bánom, mert őszintén szólva nem is tudok most mit kezdeni Lénával. Ebben a korban nem én vagyok a legmegfelelőbb beszélgetőpartner a számára, persze, amiben tudok, segítek neki, meghallgatom, és ellátom nagyon okos tanácsokkal. Szerencsére azokat még megfogadja, úgyhogy a lázadást egyelőre nem tapasztalatom nála, ahogyan a fiúk jelenlétét sem. Biztosan udvarolnak neki, hisz csak rá kell nézni, gyönyörű kislány, de remélem, hogy a pasizás azért még várat magára!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT