Kökény Attila alig várja, hogy kezébe vegye unokáját

2020.01.17. Amiről beszélnek

Kökény Attila alig várja, hogy kezébe vegye unokáját

Az énekes és családja még mindig nincs túl a gyászon, tavaly elvesztették első unokájukat. De már úton van lánya kisbabája, és Kökény Attila reméli, a kis jövevény érkezése felülír mindent.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Nagyon mozgalmas időszakon van túl Kökény Attila, és az elkövetkező hónapokban is rengeteg dolga lesz.

„Építkezünk a családdal, ami rengeteg időt és munkát vesz igénybe” – árulta el a Lokálnak az énekes. „Emellett hamarosan megérkezik a kisunokám, aki mindenben számíthat majd rám. Szeretnék rá sokat vigyázni, és jó nagyapja lenni. A kis Medárdot már most imádjuk, érkezése némileg kárpótol bennünket a korábbi tragédia miatt. A fiamék ugyanakkor továbbra is vágynak egy picire, bízom benne, hogy hamarosan újból megáldja őket a Jóisten, és hiszem, hogy ezúttal náluk is minden rendben lesz.”

Attila felesége, Aranka a gyászról is beszélt.

„Szörnyű volt megtudni, hogy Attiláék babája elment. Tisztán emlékszem a pillanatra, amikor megcsörrent a telefonom, mondtam nekik, hogy azonnal rohanjanak az orvoshoz. Sajnos közben elfolyt a magzatvíz, pedig a menyem még csak a 15. hétben volt. Féltem, hogy a történtek rányomják a bélyeget Aranka terhességére, de szerencsére nem így lett. Ő nagyon nyugodt típus, egy percig sem idegeskedett, a fizikai rosszullétek azonban így sem kerülték el. Az elejétől kezdve megszenvedte a terhességet, Attilával igyekeztünk őt mindenben támogatni. A segítségünkre a pici érkezése után is nagy szüksége lesz, hisz a lányunk még csak 21 éves, és most végzős a fodrászképzésen. A tanárai belementek volna, hogy később tegye le a záróvizsgákat, de Aranka elvállalta, hogy tanul a pici gyerek mellett. Kemény csaj, biztos vagyok benne, hogy minden területen megállja majd a helyét.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT