Korda György Zámbó Jimmyről: Az életünk, az útjaink másfelé vezettek

Soltész Mónika 2020.01.14. Amiről beszélnek

Korda György Zámbó Jimmyről: Az életünk, az útjaink másfelé vezettek

Sokan vallják magukról, hogy ők fedezték fel Zámbó Jimmyt, azonban aki valóban felfigyelt rá, soha nem hencegett vele. Ő Korda György, aki elárulta, jóban volt a tragikus hirtelenséggel elhunyt énekessel, azonban útjaik nem keresztezték egymást.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Mint embert, nem különösebben ismertem. Nagyon jó kapcsolatban voltunk, de nem voltunk soha barátok, és nem is jártunk össze. Éppen ezért a személyéről túl sokat nem tudok elmondani, de mint művészről, azt mondom, ennek a szakmának az egyik legnagyobb énekese volt” – mesélte a Sztár Limonádénak Gyuri bácsi, aki nem várt köszönetet tettéért Jimmytől, amikor is kiállt a még pályakezdő énekesért.

„Emlékezett arra az ominózus vizsgára, és pontosan tudta, hogy én ültem ott elnökként. Később úgy hallottam vissza, valaki elmondta neki, hogy én akkor mit mondtam, és hogyan álltam ki érte. A kapcsolatunk a legjobb volt, már amennyit találkoztunk, neki is saját koncertjei voltak, nekünk is Klárikával, így csak időnként futottunk össze. Az életünk, az útjaink másfelé vezettek. Az egyik ilyen alkalom volt, amikor Pataky Attila házasodott, egy asztalnál ültünk Zámbó Jimmy, a felesége Editke, én, Klárikám és az édesanyja, illetve az Attila anyukája is ott foglalt helyet mellettünk. Hatan ültünk, még arra is emlékszem, hogy a Ligetben egy étteremben volt a vacsora. Jól éreztük magunkat nagyon” – tette hozzá a legendás énekes. „Jó emlékezni rá, mert habár ő régen nincs közöttünk, de a dalai örökre velünk maradnak.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT