Közel száz kilósra hízott Gömöri András Máté – Újabb diétába kezdett

Soltész Mónika 2019.09.23. Amiről beszélnek

Közel száz kilósra hízott Gömöri András Máté – Újabb diétába kezdett

Döbbenetes izmokat növesztett az elmúlt hónapokban Gömöri András Máté. A színház mellett a testépítés a hobbija, amelyben már komoly eredményeket ért el. Legutóbbi versenye után jelentős súly kúszott fel rá, most azonban újra a felkészülési időszakban van, mert hamarosan ismét színpadra áll.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Gömöri András Máté a kitartós és következetes munkájának köszönhetően háromszoros bajnoki címet szerzett testépítésben. A nyár számára a versenyre való felkészülést jelentette, elképesztő tiszta izmokat gyúrt magára, a megmérettetést követően azonban jelentős súlyt szedett magára.

„Valóban, a verseny óta – amikor 77 kilóval mérlegeltem – közel huszonöt kilót szedtem fel, három hete, a születésnapomon száz kiló körül voltam. Azóta egy keveset már leadtam, ugyanis indul a szálkásítási időszak a következő megmérettetésre” – mondta a Borsnak a színész.

Most diétába kezdett, és keményen folytatja az edzéseket, melyről a közösségi oldalain osztott meg egy fotót.

„Ha sz@r napom van és kedvem sincs, előfordul, hogy csak azért megyek le edzeni, hogy legalább egy győzelem jusson aznapra. Legalább magam felett... és már nem is olyan sz@r az a nap” – olvasható a fotó mellett.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT