Lábsérülése után tért vissza a színpadra Gallusz Niki

Soltész Mónika 2020.07.10. Amiről beszélnek

Lábsérülése után tért vissza a színpadra Gallusz Niki

Gallusz Niki a Madách Színház tetőteraszán lépett újra színpadra a hosszúra nyúlt karantén után. Mint mondja, ezt az időszakot főleg rehabilitációval töltötte, ugyanis egy lábsérüléséből kellett felgyógyulnia.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Egy korábbi lábsérülésről van szó, amit latinul bursitis-nek hívnak, és egy komoly, gyulladásos sérülés, mondhatni, nyáktömlő-gyulladás. Ez a sok megerőltetéstől alakult ki. Az ízületi folyadék bekocsonyásodott, és nem nagyon hajlott a térdem. A karantén alatt folyamatosan egy stimulálógéppel masszíroztattam a lábam és speciális tornagyakorlatokat is végeztem, hogy enyhítsek a fájdalmamon. Százféle krémet kipróbáltam, de jól is jött ez az időszak, hiszen szerencsére mára regenerálódott a lábam” – mesélte a Ripostnak a színésznő, akinek korábban óriási fájdalmai voltak, azonban ez a mozgásán picit sem látszódott.

Niki arról is mesélt a lapnak, a kényszerpihenő milyen hatással volt a kapcsolatára.

„Eddig sem voltam az a típus, aki a munkába menekül, minden gondolatunkat megosztottuk egymással. A mi kapcsolatunk érzelmileg intenzív, de én így szeretem, így tudok élni. Így az sem okozott változást, hogy a karantén idején össze voltunk zárva. Sőt, még egy kicsit jobb is volt, mert nem telefonon értekeztünk, hanem egyből személyesen beszéltünk meg mindent.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT