Még mindig nem épült fel térdműtétjéből Nagy Feró

Soltész Mónika 2020.01.26. Amiről beszélnek

Még mindig nem épült fel térdműtétjéből Nagy Feró

Nagy Feró tavaly egy komoly térdműtéten esett át, ami sikeres volt, ám mai napig nem épült fel teljesen. Ennek ellenére a 74 éves zenész szinte sosem pihen, a szabadidejét pedig igyekszik unokáival tölteni.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Tavaly megműtöttek, de még mindig nem vagyok százszázalékos. Nem tudom, hogy pontosan mi volt a baja, talán összetörtek benne valami darabok, de felnyitották, kipucolták, és most egész tűrhetően vagyok. Járok kontrollra, és bízom benne, hogy a jövőben már nem lesz vele gond” – mesélte a Lokál Extrának Feró, aki igazán belevaló nagypapa. Szabadidejében rendszeresen vigyáz unokáira, a kicsikkel egyenesen elválaszthatatlanok.

„Patrik hároméves, de már most nagyon hiperaktív. Ha vele vagyok, nincs mese, nem lehet a játékot abbahagyni. Az egyéves Alíz pedig egy tündér. Hihetetlen, hogy hogy ragaszkodik hozzám, én vagyok a kedvence. Még az anyukája is alig tudja tőlem elvenni, folyton engem akar. De Patrikkal is nagyon szoros a kapocs, amit el is várok, hisz korlátlan hozzáférést kértem az unokáimhoz” – tette hozzá a rocker.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT