Megsüketült az egyik fülére Hadas Krisztina – Műteni is kellett!

Soltész Mónika 2020.10.16. Amiről beszélnek

Megsüketült az egyik fülére Hadas Krisztina – Műteni is kellett!

Hadas Kriszta, a Spektrum Home népszerű, Jön a baba című műsorának forgatási és vágási munkálataiba annyira belemerült, hogy figyelmen kívül hagyta tüneteit, melynek komoly következményei lettek. Fülére megsüketült, műteni kellett, de így sem kizárt, hogy a jobb oldali hallását végleg el fogja veszíteni.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Csakis saját magamat hibáztathatom – mondta a Blikknek Hadas Kriszta. – Leadási határidő volt, készült a koronavírus előtt elkezdett új évad befejező hat része, folyamatosan forgattunk, hiszen attól, hogy én nem hallok, a gyerekek még megszületnek” – mesélte a műsorvezető, aki három héttel ezelőtt ébredt arra, hogy nem hall egyik fülére.

„Szédültem is, de aznap is volt dolog bőven, így nem foglalkoztam vele. Arra gondoltam, csak be van dugulva, és majd elmúlik. Aztán teltek a napok, és ugyan a szédülés elmúlt, a jobb fülemre továbbra is süket voltam, de egyszerűen nem volt időm orvoshoz menni. Illetve minden mást a probléma elé helyeztem, és ez nagy hiba volt” – fűzte hozzá Kriszta, aki két hét után fordult csak orvoshoz családja és stábja kérésére, majd az orvos közölte vele, nagy baj és műteni kell. A műtéttel megpróbálta helyreállítani a hallószerv működését.

„A fülem mögül vett zsírszövetből pótolták a hallócsont körül elhalt szöveteket. Ez még csak az első lépés volt, hogy sikerül-e megmenteni a hallásomat, körülbelül fél év múlva derül ki. Bevallom, nem vagyok túl boldog, hiszen ki látott már süket riportert?”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT