Megszólalt Aurelio börtönbüntetésével kapcsolatban – „Vannak estéim, amikor alaposan kiver a víz”

Soltész Mónika 2019.11.08. Amiről beszélnek

Megszólalt Aurelio börtönbüntetésével kapcsolatban – „Vannak estéim, amikor alaposan kiver a víz”

Aureliót emberrablásért ítélték börtönre, ám az egykori valóságshow sztár hiszi, hogy tudja ártatlanságát bizonyítani. Családja teljesen tönkre ment a hosszú per miatt, és szinte minden pénzüket ügyvédre költik.
 

hbs(400x300)

Aurelio az első fokú ítélete után most először adott interjút. A Story magazinnak elárulta, igazságtalannak tartja az első fokú ítéletet, az öt éves börtönbüntetést. Továbbra is az ártatlanságát hangsúlyozza, úgy érzi, csőbe húzták, elárulták, és nem fog olyan dologért bűnhődni, amit nem követett el. A pofozkodást és a garázdaságot beismerte, azonban az emberrablás vádját elutasítja.

„A sértett saját ügyvédjével közjegyző előtt leírta, hogy nem történt emberrablás, csak megijedt, hogy feljelentem, amiért meglopott” – mondta Aurelio a magazinnak.

„Nem hagyom, hogy tönkremenjen az életünk, az édesanyám és a menyasszonyom, Dominika is kikészült” - tette hozzá a valóságshow sztár, aki azt is elárulta, minden pénzét ügyvédre fordítja, és úgy véli, egy ítélet nem születhet az alapján, hogy ismert ember, ez még enyhítő körülménynek sem számított.

„Vannak estéim, amikor alaposan kiver a víz... Van még adu a kezemben, bízom benne, hogy nem kell aggódnom... Apám úgy nevelt, hogy az igazságtalanságot nem fogadjuk el: nem megyek börtönbe öt évre” – fűzte hozzá.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)