Megszólalt Benkő László fia apja állapotáról

Soltész Mónika 2020.08.02. Amiről beszélnek

Megszólalt Benkő László fia apja állapotáról

Egy budapesti klinikán fekszik az Omega legendás zenésze, Benkő László. A Bors információi szerint nincs jól. A fia, majd kollégája és egyben barátja, Kóbor János megerősítették a hírt.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Most sajnos elég gyenge, ám ez valahol várható volt, hiszen a rengeteg gyógyszer, amivel kezelik, nagyon megviselte a szervezetét. Bevérzett a gyomra, bevizesedett a tüdeje, most pedig a térdét is operálni kellett” – mondta a Borsnak Balázs, aki két hónapja kórházról kórházra járt az édesapjával.

„Egyik intézményből viszem a másikba, s most jelenleg az egyik budapesti kórház belgyógyászatán fekszik. Természetesen rendszeresen látogatom, s igyekszem minden pillanatban mellette lenni, az elmúlt napokban azonban sajnos én is megbetegedtem, belázasodtam, így most nekem sem ajánlott látogatnom őt.”

A lap megkereste az Omega frontemberét, Kóbor Jánost is.

„Imádkozunk Laciért. Szegénykém nagyon rossz állapotban van, nemrégiben újra kórházba került, és azóta állandó felügyelet és kezelés alatt áll. Bevizesedett a tüdeje, válságos az állapota, az orvosok azonban mindent megtesznek az életben maradásáért” – mondta szomorúan Kóbor János.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT