Mentő vitte el a forgatásról Kandász Andreát

Soltész Mónika 2020.08.06. Amiről beszélnek

Mentő vitte el a forgatásról Kandász Andreát

Fotó: TV2

Kandász Andrea a MasterChef VIP 2 műsorában a forgatás közben súlyosan megsérült, így mentőt kellett hozzá hívni. Nem sokon múlott, hogy levágja az ujját.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Kandász Andrea és Cseke Katinka párban küzdöttek a MasterChef VIP 2 műsorában, ahol az egyik feladat közben súlyosan megvágta magát, így azonnali ellátásra szorult.

„Ezúttal külső helyszínen forgattunk, ahol az volt a feladat, hogy adott időn belül minél több krumplit reszeljünk le párban. Nálunk otthon ezt a feladatot mindig Feri látja el, mert én biztos, hogy lereszelem az ujjamat. A helyzeten az sem segített, hogy Katinkával kerültem párba, aki szintén ezzel a problémával küzdött. Végül megpróbáltam a lehetetlent, és meg is lett az eredménye...” – mesélte a történteket a Ripostnak a műsorvezető, akinek versenytársa, Győrfi Pál sietett a segítségére.

„Nem sokon múlt, hogy levágjam az ujjamat. De nem csak én jártam így, Bíró Ica is megvágta a saját ujjpercét. Az én sérülésem viszont olyan súlyos volt, hogy az orvos úgy döntött, a helyszínen megkezdi az ellátást. Végül kiderült, hogy ez nem lesz elég, így mentővel elvittek minket az ügyeletre, ahol összevarrták az ujjunkat. Az is szóba került, hogy akár a versenyt sem tudjuk folytatni.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT