Mentőorvosra volt szükség az Ázsia Expressz forgatásán

Dózsa Gabriella 2019.09.10. Amiről beszélnek

Mentőorvosra volt szükség az Ázsia Expressz forgatásán

Meggyűlt a bajuk a TV2 sztárjainak a távol-keleti országban a hőséggel, az ételekkel, a teljesen más körülményekkel. Az Ázsia Expressz szereplői közül volt, akinek hasmenése volt, volt, aki hányt, de történtek váratlan balesetek is. A forgatás ideje alatt viszont végig a stábbal volt egy mentőtiszt, aki mindig a segítségükre volt.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Bár életmentésre is felkészült az Ázsia Expressz orvosa, szerencsére arra nem volt szükség. Persze bőven akadt dolga a mentőtisztnek, aki szerint az „európai gyomor” okozott sok gondot.

„Egy mentőautónyi felszerelés volt nálam, amelynek egy része abban a biztonsági autóban volt, amelyben végig követtem a párosokat a versenyben – mesélte a Blikknek Varga Norbert, aki egyfolytában készültségben volt a forgatás ideje alatt. – Az indiai csípős ételes feladat szinte mindenkit padlóra küldött, aznap este a Liu testvéreknek még injekciót is kellett adnom. Meggyes Dávid és Gáspár Zsolti is sokat szenvedett a gyomra miatt, az előbbit már Srí Lankán is kezelni kellett. Demcsák Zsuzsáék is adtak feladatot már első nap, először az autóbaleset után kellett pár horzsolást kezelnem, majd amikor Zsuzsa ráejtette Kandász Andi fejére a fadarabot… Mindenre, még a kígyómarásra vagy a majmok harapására is fel voltam készülve, de inkább próbáltam őket előre figyelmeztetni, mire kell vigyázni, így nem történt senkivel nagyobb baj!”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)