Mentőt kellett hívni durva rohama miatt a magyar műsorvezetőhöz

2020.01.08. Amiről beszélnek

Mentőt kellett hívni durva rohama miatt a magyar műsorvezetőhöz

22 évesen már az RTL Klub Fókusz című műsorát vezette, később kormányszóvivő lett. Batiz András éveken keresztül szinte minden este képernyőn volt, de a televíziózás után is sikert sikerre halmozott. A népszerűség és a szuper karriernek azonban ára volt, depresszió és pánikrohamok gyötörték. Végül, amikor otthonában lett rosszul, tudta, hogy segítségre van szüksége…

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Batiz András akkor került képernyőre, amikor a kereskedelmi csatornák elindultak Magyarországon. Így pillanatok alatt népszerű, ismert lett. Szerinte ezért van az, hogy mai napig sokan azt hiszik, hogy a televízióban dolgozik. Pedig a tévés karrier után kormányszóvivő lett, majd saját céget alapított, harminc embert foglalkoztat: cégvezetők felkészítése, kommunikációs stratégiák felépítése, előadói készségek fejlesztése – csak néhány tevékenységei közül. De most már azt sem titkolja, hogy sikeres emberként megjárta a poklot, állandó depresszió gyötörte, és elég durva pánikrohamai voltak. Egyik alkalommal saját otthonában lett rosszul, sztrókhoz hasonló tüneteket produkált, mentőt kellett hozzá hívni. Az eset után pszichiáter segítségét kérte.

„A 3 hónap alatt, amíg nem dolgoztam, megszámoltam, addig pontosan 275 darab gyógyszert vettem be” – mesélte az RTL Klub Házon kívül című műsorában Batiz András. „Akiknek van bármi köze a gyógyszerekhez, az már a formájukból kiolvashatja, hogy ezek szorongásoldók, és antidepresszánsok voltak.”

Depresszió, hipochondriás szorongás, pánikroham az agyvérzéshez hasonló tünetekkel. Csupa olyasmi, amiről valahogyan kevesen beszélnek a munkahelyükön.

„Pont azért vállaltam nyilvánosan problémámat, hogy példát mutassak azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Hogy segítséget kell kérni, mert nem szégyen.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT