Mesebeli esküvőn vette feleségül Stohl András párját

Soltész Mónika 2020.07.09. Amiről beszélnek

Mesebeli esküvőn vette feleségül Stohl András párját

Hosszú tervezgetés után végre hivatalosan is összekötötte az életét Stohl András és szerelme, Vica.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Mesebeli esküvőn vette feleségül Stohl András párját. Ugyan a világjárvány miatt sokkal kevesebben tudtak jelen lenni, mint ahogy azt tervezték, mégis a legnagyobb boldogságban mondták ki egymásnak az igent.

„Végre úgy mutathatom be ezt a lányt, ahogyan már egy jó ideje vágyom: Stohl Vica, a feleségem!” – mondta Stohl a Story magazinnak, majd hozzátette, az egyedi tervezésű ruha, amiben felesége oltár elé állt, a családot jelképezi, mégpedig egy kedves történet miatt.

"Az édesapám három szomorúfűzfát ültetett a kertjébe, a három gyermeke születése után. Az egymás mellé helyezett fák az évek során szinte eggyé váltak, és egy csodálatos lomb lett belőlük. Nekem a fűzfa a gyengém” –mondta a menyasszony, majd a színész hozzátette, külön kérték a park tulajdonosait, ne metszék le a fa ágait, hogy azok szinte a földig érjenek az esküvőjükkor.

„Több okai is van annak, hogy a ceremónia a fűz lombjai alatt zajlik. Mérhetetlenül romantikus itt állni, másrészről a fa elhelyezkedése is tökéletes, mert édesanyámnak mindössze huszonöt lépést kell megtennie a főasztaltól a ceremóniáig” – mesélte András. A cikkben még szó van Vica és a színész édesanyja közötti kapcsolatról, és természetesen az esküvő részleteiről.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT