Milliókról mondott le Galambos Lajos – Mexikóba hívták fellépni

Soltész Mónika 2020.06.30. Amiről beszélnek

Milliókról mondott le Galambos Lajos – Mexikóba hívták fellépni

Galambos Lajosnak nem akármilyen gázsit ajánlottak egy mexikói fellépésért. A zenész nagyjából 3,5 millió forinttal térhetett volna haza, ha igent mond egy 80 fős magyar társaság megkeresésére.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Több mint tízezer dollárt ajánlottak fel, de egy percet sem gondolkodtam, azonnal visszautasítottam a felkérést. Nem a napi betevőre kell a pénz. Harmincöt éve járom a világot, évente negyven-ötvenezer kilométert utazom, s közel száz helyen lépek fel. A koronavírus-járvány alatt harminc fellépésem maradt el, de őszintén szólva egyáltalán nem bánom: boldogan mondtam le a milliókról azért, hogy a családommal lehessek” – mesélte a történteket Lajcsi a Borsnak, majd hozzátette, sokan rossz ötletnek tartották, hogy nemet mondott a felkérésre.

„Azt mondták, nem vagyok normális, hogy visszautasítottam ezt a 3,5 milliós fellépést. A megrendelőim sem akartak hinni a fülüknek, kérdezték, hogy akkor mennyi a díjam, bármit kifizetnek. Businessosztályon utaztam volna, ami alsó hangon is 7-800 ezer forint, plusz még két kollégám költségeit is állták volna, a lakhatásról és az ellátásról már nem is beszélve. Ezek körülbelül még kétmilliós kiadást jelentenek, szó se róla, mélyen a zsebükbe nyúltak volna, összesen több mint ötmilliót áldoztak volna ránk, de őszintén mondom, hogy nem tudtak volna annyit adni, hogy én ebben a helyzetben Dél-Amerikába utazzam. Egy közelmúltban történt tragédia ugyanis annyira elrettentett, hogy már nem kockáztatok. Egy barátom Indiában összeszedett valamilyen fertőzést, és 48 évesen meghalt. Nekem már nem ér ennyit a pénz. Az egészségem és a családom egészsége mindennél fontosabb. Már nem is vállalok annyit, mint régen, sőt még a budapesti fellépésszervező irodámat is felmondtam. Szeretnék nyugalomban élni a családommal, és vigyázni rájuk, ameddig csak lehet.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT