Ministúdiót kapott születésnapjára Straub Dezső – „Hangalámondási munkát is vállalhatok”

Soltész Mónika 2020.04.09. Amiről beszélnek

Ministúdiót kapott születésnapjára Straub Dezső – „Hangalámondási munkát is vállalhatok”

Nemrég ünnepelte születésnapját Straub Dezső. A Jászai Mari-díjas művész a koronavírus-járvány miatt idén személyesen nem, de konferenciahívással tartotta meg a nagy napot. Ajándékba pedig egy hangstúdiót kapott, és úgy tűnik, máris új munkalehetőség nyílt számára, ami által pótolni tudja színházi jövedelme kiesését.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„A fiaim, Dezső és Peti, a menyeim, az unokáim, Martin és Milán, az unokaöcsém, unokahúgom és kislányom, Napsugár, aki Keneséről jelentkezett be. Nem hallották egymást, így nagy zenei élmény volt, amikor összevissza, húsz szólamban énekelték a boldog szülinapot” – mesélte a Blikknek a színész, akit családja különös ajándékkal lepett meg.

„Dezső fiam stúdiójában vettük fel nemrég egy nagyvállalat telefonüzenet-hangját. Én vagyok a „nyomja meg a hármas gombot”. Persze ilyenkor gyakran kell kisebb nagyobb változtatásokat eszközölni. A fiaim összedobták a pénzt, és szülinapomra egy profi kis hangstúdiót vettek nekem. Ezzel a berendezéssel már itthonról is fel tudok mondani alapszövegeket, sőt egyéb hangalámondási munkát is vállalhatok. A fiúk viszont komolyan veszik a vírus elleni harcot, és hogy engem védjenek, hermetikusan elzárnak az unokáimtól is, így velük egy ideje fájó szívvel csak integető viszonyban vagyok!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT