Molnár Anikó: Nem haknizom a neveddel Bochkor!

Soltész Mónika 2019.09.10. Amiről beszélnek

Molnár Anikó: Nem haknizom a neveddel Bochkor!

Úgy tűnik, Molnár Anikó rossz néven vette, amit a minap nyilatkozott Bochkor Gábor az exeiről. Közösségi oldalán reagált a műsorvezetőnek az egykori Nagy Ő.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Bochkor Gábor úgy fogalmazott, unja már, hogy exei az ő nevét felhasználva próbálnak sikereket elérni. Molnár Anikó magára vette a megjegyzést, és Facebook-oldalán reagált is a „vádakra”.

„Kedves Gábor! Mint tudod, a bulvár emberei nem kérdeznek, csak írnak. Vagy kérdeznek, de hozzátesznek. Ha azt gondolod, hogy a te neveddel "haknizom", akkor túlpozícionálod magad egy picit. Te pontosan tudod, hogyan működik ez. Előbb kérdezni kellene, utána felháborodni vagy véleményt alkotni... További minden jót!” – olvasható Anikó közösségi oldalán.

A Bors megkereste a ma már sminktetoválással foglalkozó lányt, aki elárulta, mi válthatta ki Bochkor Gábor indulatait.

„Egy hetilapban a napokban hosszú cikk jelent meg rólam és Gáborról” – kezdte a lapnak az egykori VV játékos. „Ebben a cikkben engem és gondolom őt sem kérdezték meg, egyszerűen felemlegettek egy tizenöt éves történetet. Erre reflektált Gábor ilyen hangnemben. Pedig pontosan tudja, hogy vannak lapok, amelyek nem kérdeznek, csak írnak. Én nagyon-nagyon régen beszéltem utoljára Bochkorról, konkrétan Havas Henrik könyvében kapott egy fejezetet, mert említésre méltónak tartottam. Ettől függetlenül nem sírom vissza őt és nem is beszélek róla” – mondta Anikó.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)