Molnár Piroska: Megtanultam nemet mondani!

Dózsa Gabriella 2019.11.12. Amiről beszélnek

Molnár Piroska: Megtanultam nemet mondani!

A Nemzet Művésze több, mint ötven éve van a pályán, filmekben, sorozatokban, számtalan darabban, és szinkronszerepben tündökölt. Ugyan mai napig is színpadra áll, de már nem akar új előadást. Még tisztességgel eljátssza a még meglévő szerepeit, de utána már csak pihenni akar.

 

hbs(400x300)

Egy színésznő sosem vonul igazán vissza, pedig Molnár Piroska szerint őket is megilleti a tisztes nyugdíjas élet. Az elmúlt öt évtizedben az egyik legtöbbet alkalmazott művésznő volt, és még ma is rengeteg felkérést kap, de megtanult nemet mondani.

„Egyre nehezebben tudok reggel, délelőtt felkelni és elindulni a próbákra – mondta a deszkavizio.hu-nak Molnár Piroska. – Jövőre betöltöm a hetvenötöt, ami már egy rázós életkor, ambícióim sem olyanok már, mint egykor, de olyan nagyon szeretem a színházat, hogy ha abba is hagyom egyszer, nézni akkor is fogom. Amikor most van egy-egy szabad estém, sajnos nem sok akad, akkor rögtön megyek is megnézni egy kollégámat, vagy egy darabot, ami érdekel. Szerencsére nagyon sok mindenből lehet válogatni… Úgy néz ki, hogy a jelenlegi darabjaim közül mindegyik még évekig fog menni, ezért is érzem most azt, hogy jó lenne, ha jövőre nem kellene újat próbálnom, de meglátjuk majd, mit hoz az élet!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)