Most már biztos, elindul az első magyar csapat a Monte-Carlo Rally-n

2019.12.06. Amiről beszélnek

Most már biztos, elindul az első magyar csapat a Monte-Carlo Rally-n

Megkapta az engedélyt a Veterán Garázs Egyesület és a Trimedio csoport együttműködésében létrejött magyar csapat, hogy elinduljon a XXIII. Monte-Carlo Historique Rally-n. A festői hercegség nemzetközi versenyére több ezren jelentkeztek, de csak háromszáz autó állhat rajthoz.

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Már csak pár hét, és kezdetét veszi a festői szépségű hercegség hagyományos autóversenye. A XXIII. Monte-Carlo Historique Rally- n most egy magyar csapatért szoríthatunk, Tóth Barnabás és Szalkai Tamás versenyzők és a stáb személyében. A Trimedio csoport vezetőjét kérdeztük, honnan jött az ötlet.

„Azt hiszem mindannyian, akik a csapat tagjai vagyunk, nagy álmunk válik ezzel valóra” – mesélte az AcNewsnak Szűcs Balázs, aki a Veterán Garázs magazin kiadója is. „Barna gyermekkori barátom, akivel rajongunk ezekért a gyönyörű, veterán autókért. Amikor megkeresett az ötlettel, feladta a leckét. Mert ez tényleg egy fantasztikus dolog, de rengeteg pénzbe került. De én is belelkesedtem, és elkezdődött a szervezés, támogatókat kerestem, és szép lassan körvonalazódni látszott az indulás lehetősége. Már a jelentkezés is sokba került, és ha elutasítottak volna bennünket, akkor az elvész. De pár hete megvalósult az álmunk, elindul az első magyar csapat ezen a nemzetközi szinten is elismert versenyen. A többi csapathoz képest mi kis stábbal megyünk, amiben a versenyzőkön, szerelőkön kívül, újságíró és fotós is tartozik. Ez egy rendkívüli esemény, amit Monaco hercege személyesen nyit meg, és a végén, a célba ért csapatok a hercegi család lát vendégül. Már előre elküldték a dress kódot, nem mehet senki természetesen kezeslábasban, kötelező a zsakett, vagy a fekete szmoking. Már csak ezért is érdemes elindulni!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT