Napok óta kórházban van az Exatlon sztárja – Marsi Anikó Dominikán ragadt férjével

2020.03.26. Amiről beszélnek

Napok óta kórházban van az Exatlon sztárja – Marsi Anikó Dominikán ragadt férjével

Miközben szinte mindenhol lelassult az élet, a Dominikai Köztársaságban a legnagyobb biztonságban tovább forgatják az Exatlon Hungary adásait. A Bajnokcsapatból azonban az olimpiai ezüstérmes kajakos, Tóth Dávid kórházba került, dengue-láz terítette le. És közben az is kiderült, hogy Marsi Anikó azért tűnt el a képernyőről, mert meglátogatta férjét, Palik Lászlót a forgatáson, és a kialakult helyzet miatt kint ragadt…

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Trópusi váltóláz miatt került kórházba Dominikán Tóth Dávid, emiatt napok óta négyen képviselik a pályákon a Bajnokcsapatot.

„Először azt hittem, hogy csak egy sima megfázásról van szó, később kiderült, hogy komolyabb a baj: trópusi váltólázam volt” – mesélte a Blikknek az olimpikon, akiért a családja is nagyon aggódott.

„Dávid nem sűrűn beteg, ha viszont az, akkor azt is rendesen csinálja – árulta el a napilapnak Dávid édesanyja, Edit. – Ezért is aggódtunk érte, amikor a stábtól értesültünk arról, hogy a fiam kórházba került. Tudom, hogy a legjobb kezekben van, de talán az interneten nem kellett volna utánanéznünk, mi is az a dengue-láz, mert attól ijedtünk csak meg igazán!”

Időközben az is kiderült, hogy a kialakult helyzet miatt tűnt el a TV2 képernyőjéről Marsi Anikó. A Tények műsorvezetője ahogy tavaly, idén is meglátogatta férjét, Palik Lászlót Dominikán. A TV2 hivatalos, az Exatlon Hungary versenyről szóló közleménye szerint a dominikai kormány március 16-ától harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat, így nemcsak a versenyből ezután kieső játékosok nem tudják elhagyni az országot, Anikó is csak ekkor tud majd hazajönni. De, hogy ez pontosan mikor lesz, azt egyelőre senki nem tudja.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT