Obszcén üzenetekkel zaklatták Balázs Andit

Soltész Mónika 2019.09.19. Amiről beszélnek

Obszcén üzenetekkel zaklatták Balázs Andit

Balázs Andreát már jó ideje zaklatta szexuálisan a világhálón keresztül egy ismeretlen. A színésznő utána járt a férfi kilétének, és kiderült, egy háromunokás nagypapától érkeznek a hozzászólások.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Balázs Andrea az ATV-n látható, Mondd el Tatár Csillának! című műsorban mesélt arról, vannak olyan esetek, amiket nem tud törölni az emlékéből. Ilyen például, amikor egy férfi szexuális gondolatait adta a színésznő tudtára, mégpedig a közösségi oldalán, amit mindenki lát és olvas.

„A hivatalos oldalamon az összes fotóm alá egy férfi csúnya szexuális megjegyzéseket írt. De rengeteget. Nem hagytam ott, mert kiskorúak is látogatják az oldalamat. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg az oldalát. Egy boldog nagypapa volt a három unokájával az avasi kilátónál. Hirtelen nagy levegőt vettem, és itt jött a „balázsandiságom”, a tiltás és törlés” – idézi a Bors Tatár Csilla műsorából a színésznőt. A lap megkereste Andreát, aki a részletekről is mesélt.

„Nem megyek bele felesleges vitába. Így volt ezzel a zaklatóval is. Méltatta a gömbölyded idomaimat, majd azt is leírta, hogy konkrétan mit tenne velem. Annyira direkt, perverz szöveg volt, hogy nem tudok idézni belőle. És mindezt nyilvánosan” – tette hozzá Andrea, aki végül döntött, nem ad több esélyt a férfinak az írogatásra.

„Napi szinten, három hónapon át csinálta ezt. Alig győztem törölgetni a perverz szövegeket. Később kiderült, nem csak velem teszi ezt. Egy szintén gömbölyded kolléganőm is kapott perverz üzeneteket tőle. Többek között ezért is tiltottam le. Micsoda szoknyapecér az ilyen” – mondta a színésznő.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT