Örök emléket állít férjének Pécsi Ildikó

Pataki József 2020.07.15. Amiről beszélnek

Örök emléket állít férjének Pécsi Ildikó

A művésznő egy fát fog ültetni az elhunyt férje emlékére.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Pécsi Ildikónak mindig is nagy szerelme volt a kertészkedés, és úgy gondolja, hogy elhunyt szerettei a növényekben élnek tovább. Éppen ezért szeretett Lajosának emlékére egy fát fog ültetni, melyet a halála napjáig fog gondozni.

„Ildikónak nagyon sokat jelent a kert, már kislányként is imádta a fákat, a növényeket. Barátokra lelt bennük. Nekem már említette, hogy szeretne egy fát ültetni Lajos bácsi emlékére. Egy fát, amiről úgy tud gondoskodni, ahogy a férjéről gondoskodott egészen a haláláig” –árulta el a Ripostnak a művésznő fogadott fia, Csaba.

„Családi események, színházi bemutatók, évfordulók - a sátoros ünnepekre mániákusan fát ültetek. A fiunk születését három kis fenyő hirdette, ma már tekintélyes, negyvenéves fává nőttek. Csabi unokám érkezésekor magnóliát ültettem. Az ablak előtt a sudár ciprus édesapám emlékét őrzi, mellette a tuja édesanyámét. De kerek házassági évfordulónkra, születésnapokra, a fiatalok esküvőjére is mind-mind egy szép fa került a kertbe” – mondta Pécsi Ildikó még 2011-ben, a magyarmezogazdasag.hu-nak.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT