Pásztor Erzsi lányáért aggódik – Rettegve nézi a híreket

Dózsa Gabriella 2020.03.26. Amiről beszélnek

Pásztor Erzsi lányáért aggódik – Rettegve nézi a híreket

A 83 éves Kossuth-díjas színésznő tisztában van azzal, hogy a veszélyeztetett korosztályba tartozik. Mégsem maga miatt fél, hanem egyszem lányáért aggódik, aki Olaszországban egy idősek otthonában dolgozik. De unokája miatt sem nyugodt, ő Londonban él édesapjával.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Pásztor Erzsi mindig szeret tudni arról, mi zajlik a nagyvilágban. Rendszeresen olvassa, hallgatja a híreket, így amikor megtudta, hogy Lombardiában felütötte a fejét a koronavírus-járvány, rögtön aggódni kezdett lányáért, aki Comóban él.

„Félve néztem a híreket, született aggódó vagyok!” – árulta el a HOT! magazinnak a színésznő, aki azt is elmesélte, hogy Henivel naponta többször beszélnek, aki egy idősotthon vezetője.

Pásztor Erzsi az unokái miatt is elkezdett aggódni, ugyanis Giulia és az édesapjával élő Aaron is külföldön lakik. Giulia mindig jó kapcsolatot ápolt nagyanyjával, az egyik nap ide is utazott Angliából Budapestre, hogy meglepje őt.

„London egy járványnak klasszikus terep, de az emberek ott sem pánikolnak” – mondta az ország Janka nénije.

Szerencsére Giulia és Aaron is jól van, így Pásztor Erzsi egy kicsit megnyugodhatott, de továbbra is napi szinten érdeklődik szerettei hogyléte felől.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT