Rátalált a szerelem Somló Tamás özvegyére

Soltész Mónika 2020.07.31. Amiről beszélnek

Rátalált a szerelem Somló Tamás özvegyére

2016-ban veszítette el Somló Tamást Keszthelyi Gyöngyvér. Az özvegy és a legendás zenész 24 éven át voltak egymás mellett. Az asszonynak évekbe telt, mire fel tudta dolgozni férje halálát, de most úgy tűnik, újra rátalált a szerelem.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Somlós Tamásnak és Keszthelyi Gyöngyvérnek 2000-ben született meg közös lányuk, Lili. A boldogságukat egy súlyos betegség törte meg, a zenész 2016-ben elhunyt. A 43 éves, dentál-higiénikusként dolgozó özvegy azóta komoly változásokon ment át, ismerősei szerint ma már többet mosolyog, ami arra enged következtetni, egy új szerelem áll a háttérben.

A Borsnak az információt megerősítette Gyöngyvér, bár kiemelte, hogy nagyon friss, ami kettejük között van.

„Nagyon friss az egész, de nekem olyan, mintha mindig is összetartoztunk volna. Az, hogy ő zenél, meg külön öröm és csoda, különösen az, ahogy teszi. Engem elbűvöl, amikor alkot, mindegy, hogy rajzol vagy gitározik. Ahogy a valóságot visszaadja, az mutatja, mi lakozik a szívében, és az csodaszép” – nyilatkozta az asszony.

A lap információi szerint az új párja nem más, mint Litkey Botond sportoló, aki egyben kiváló zenész és szobrász is. Közösségi oldalán egyre több szerelmes fotó és üzenet jelenik meg az egymásra talált párról.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT