Súlyos alkoholproblémákkal és depresszióval küzdött a ValóVilág egykori háziasszonya

Soltész Mónika 2020.07.09. Amiről beszélnek

Súlyos alkoholproblémákkal és depresszióval küzdött a ValóVilág egykori háziasszonya

Az elmúlt évek alatt teljesen megváltozott a ValóVilág egykori műsorvezetőjének, Czifra Noéminek az élete. Nehéz időszakot élt át, meggyűlt a baja az alkohollal, később depressziós lett, de ma már ő segít másokon.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Czifra Noémi, a ValóVilág idején igen nagy népszerűségnek örvendett. Később arról lehetett olvasni, hogy ittas vezetés és okirat-hamisítás miatt kellett felelnie, majd elvonóra ment. Nem csak a törvénnyel gyűlt meg a baja, de még a depresszióval is szembe kellett néznie. Szerencsére mindez már a múlté.

„Megmondom őszintén volt, amikor látszólag a gyerekem sem érdekelt, annyira mélyen voltam” – mesélte Nóci a Story magazinnak, majd hozzátette: önszántából ment el elvonóra, és úgy döntött, elvonul a világ elől.

Ezt követően megszerezte másoddiplomáját, jelenleg mentálhigiénés szakemberként dolgozik. Most azokon segít, akiknek szükségük van rá.

„Ha elakadtál, de mégsem találod a kiutat, akkor keress bátran, segítek! Mentálhigiénés szakemberként, de sokkal inkább saját életemen át lepárlott tapasztalati, néha meg látással leszek segítőd, hogy saját válaszaid meglelhesd, s lehess végre Egész(séges), Szabad Önmagad” – idézi a Blikk a közösségi oldaláról Noémit.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT