Súlyos betegségéről vallott a magyar zenész – „Lélekben már a legrosszabbra is felkészült”

Soltész Mónika 2020.02.14. Amiről beszélnek

Súlyos betegségéről vallott a magyar zenész – „Lélekben már a legrosszabbra is felkészült”

A P. Mobil korábbi zenésze tizenhárom évvel ezelőtt küzdött meg a leukémiával. Azonban hetek óta egy rejtélyes betegség kínozta, állapota leromlott, halálközeli élménye volt, míg végül régi orvosától érkezett a segítség.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Amikor infúzióra kötöttek, már beszélni sem tudtam, sőt járni sem, mert köszvényes lett a lábam. Tényleg nagyon ramatyul voltam. Kis híján kicsinált az autoimmun-problémám. Lélekben már a legrosszabbra is felkészültem” – mondta a Mobilmánia vezetője a Blikknek, aki korábban vírusfertőzést kapott, ami számára azért volt különösen veszélyes, mert 13 éve csodával határos módon épült fel a leukémiából. Csontvelő-transzplantáción esett át, azóta is gyógyszerekkel él.

„Karácsonykor az egykori háziorvosom és a kedves neje segített rajtam. Megfelelő antibiotikumot és különleges teakeveréket kaptam. A bulira rendbe jöttem, de a tízezres tömeg örömmámorában arról is megfeledkeztem, hogy nem kellene olyan sok embert ölelgetnem és puszilgatnom. Másnap már gyengének éreztem magam, és bármit ettem, kijött belőlem. Ez fokozatosan rosszabbodott, és közben egyre jobban kiszáradtam. Tudtam, az autoimmun-probléma nehezíti meg az életemet, de azt nem, hogy az új orvosom is tudja majd, mi a teendő” – tette hozzá Zeffer András, aki megkapta a megfelelő kezelést.

„A szteroidlökésen túl a lábamra is kaptam speciális gyógyszert, és már jobban vagyok.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT