Szívszorító vallomást tett az RTL Klub sztárja

Dózsa Gabriella 2019.09.16. Amiről beszélnek

Szívszorító vallomást tett az RTL Klub sztárja

Pataki Zitának minden vágya volt, hogy saját gyermeke lehessen. A Fókusz műsorvezetőjének és férjének természetes úton nem jött össze a baba, így lombik-programba kezdtek. Az utolsó, kilencedik beültetésről dokumentumfilmet is forgattak, sajnos ez sem sikerült. Pataki Zita kijelentette, egyelőre lemond a gyermekről.

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Rengetegen szurkolnak az RTL Klub műsorvezetőjének, hogy édesanya legyen. A kilencedik, lelkileg-testileg megviselő lombik-beültetés után azonban már csak egy lehetősége van erre, de ettől Pataki Zita elzárkózik. A Mondd el Tatár Csillának című ATV-n futó talk- showban beszélt erről.

„A petesejt-donációt nem szeretném” – jelentette ki határozottan Zita. „Egyrészt, mert a saját testem egyszer már becsapott az endometriózissal. Ez azt jelenti, hogy sejtszinten a testem az ellenségem lett, a betegségem miatt lettem meddő. Együtt élek ezzel a kórral, amely meddővé tesz, de így hogyan tudnék elfogadni egy idegen testet, ha már a sajátommal is küzdenem kellett… Nekem nem kell egy idegen nő arca, nem kell egy idegen nő genetikája, elutasítja minden porcikám, olyan, mint amikor viszketsz tőle.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)