Szívszorító vallomást tett az RTL Klub sztárja

Dózsa Gabriella 2019.09.16. Amiről beszélnek

Szívszorító vallomást tett az RTL Klub sztárja

Pataki Zitának minden vágya volt, hogy saját gyermeke lehessen. A Fókusz műsorvezetőjének és férjének természetes úton nem jött össze a baba, így lombik-programba kezdtek. Az utolsó, kilencedik beültetésről dokumentumfilmet is forgattak, sajnos ez sem sikerült. Pataki Zita kijelentette, egyelőre lemond a gyermekről.

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Rengetegen szurkolnak az RTL Klub műsorvezetőjének, hogy édesanya legyen. A kilencedik, lelkileg-testileg megviselő lombik-beültetés után azonban már csak egy lehetősége van erre, de ettől Pataki Zita elzárkózik. A Mondd el Tatár Csillának című ATV-n futó talk- showban beszélt erről.

„A petesejt-donációt nem szeretném” – jelentette ki határozottan Zita. „Egyrészt, mert a saját testem egyszer már becsapott az endometriózissal. Ez azt jelenti, hogy sejtszinten a testem az ellenségem lett, a betegségem miatt lettem meddő. Együtt élek ezzel a kórral, amely meddővé tesz, de így hogyan tudnék elfogadni egy idegen testet, ha már a sajátommal is küzdenem kellett… Nekem nem kell egy idegen nő arca, nem kell egy idegen nő genetikája, elutasítja minden porcikám, olyan, mint amikor viszketsz tőle.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT