Szöges gumikkal is felszerelkezett a Monte- Carlo rali magyar csapata

Dózsa Gabriella 2020.01.24. Amiről beszélnek

Szöges gumikkal is felszerelkezett a Monte- Carlo rali magyar csapata

Még az utolsó pillanatokban is be kellett szerezni néhány fontos dolgot Tóth Barnabás és a stábnak. Mint azt már az AcNews megírta: a hideg és a fagy lesz a legnagyobb ellensége a XXIII. Monte-Carlo Historique Rally- n start engedélyt kapott magyar csapatnak.

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Utolsó simítások, utolsó egyeztetések, utolsó beszerzések – így áll most a Veterán Garázs Egyesület és a Trimedio csoport együttműködésében induló magyar csapat.

„Jövő hét szerdán, reggel nyolc órakor indulunk, már mindenki nagyon izgatott” – kezdte lapunknak Szalkai Tamás mitpharer. „Amikor megérkezünk az indulási ponthoz Bad Hamburgba, ott lesz egy úgynevezett gépátvétel, ami annyit tesz, hogy a szervezők egyik szakembere átnézi a Porche 356 autónkat, hogy minden alkatrész tényleg eredeti-e, nem lett-e a kocsi felturbózva. Ezt természetesen minden indulóval megteszik. Amikor ezzel kész, akkor indulhatunk el az első etapon. De persze addig még sok minden történik, vannak, voltak dolgok, amiket még be kellett szerezni, például a speciális szöges gumikat a kocsira. A francia szakaszon végig havazás és fagy várható, ahol nem elég a legjobb téli gumi.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT