Továbbra se áll meg Bodrogi Gyula – „Közel fél éve nem álltam színpadon”

Soltész Mónika 2020.08.12. Amiről beszélnek

Továbbra se áll meg Bodrogi Gyula – „Közel fél éve nem álltam színpadon”

Bodrogi Gyula egy Csányi Sándor által rendezett krimi-vígjátékban tért volna vissza a filmek világába, ám a forgatásokat a koronavírus-járvány miatt egy évvel eltolták. Azonban a 86 éves Nemzet Színésze nem fog unatkozni, ugyanis a TV2 Doktor Balaton című új, napi sorozatában fog feltűnni hamarosan.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Bodrogi Gyula bár a következő évadban nem kap új főszerepeket, a színházba járóknak nem kell nélkülözniük kedvenc színészüket.

„Megindultak már a próbák a Nemzetiben. Négy futó darabom van ott, illetve az Operettben a János vitéz című előadásban és a József Attilában a Mici néni két életében vendég játszom. Arról továbbra sincs információm, hogy bármelyik új bemutatóban benne lennék, annyi biztos, hogy jövőre újra a rendezői székbe ülhetek” – mesélte a Borsnak Bodrogi Gyula, majd hozzátette, a filmes visszatérésének szánt, egyelőre cím nélküli, Csányi Sándor rendezői debütálása is elmarad, melynek a főszerepét játszaná.

„Sajnos ez a forgatás idén nem lesz, jövő évre lett átrakva, gondolom, a koronavírus-járvány miatt. Addig se fogok unatkozni, ugyanis egy szereppel megkínáltak a TV2 új napi sorozatában, a Doktor Balatonban. Közel fél éve nem álltam színpadon, csupán kisebb, baráti vadásztársaságokat szórakoztattam. Hatalmas öröm volt ez is a számomra, picit mesélni, komédiázni nekik. Már nagyon várom az őszt, hogy végre újra a világot jelentő deszkákon állhassak.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT