Udvaros Dorottya legszívesebben világgá menne

Soltész Mónika 2020.04.04. Amiről beszélnek

Udvaros Dorottya legszívesebben világgá menne

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A színésznő legszívesebben világgá menne, hiszen régóta dédelgetett vágya, hogy egyszer világutazó legyen és két évig csak a nagyvilágot járja.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt számtalan színdarabban és tucatnyi filmben láthatták már a nézők. Pedig Udvaros Dorottya életében nem mindig a színészi pálya állt az első helyen, kezdetben ugyanis orvosnak készült.

„A szüleim színházi emberek, édesanyám színésznő volt, édesapám rendező. Én otthon csak a színházról hallottam. Volt bennem egy kicsi dackorszak, hogy én orvos akarok lenni, de hamar kiderült, hogy annyira rossz vagyok matekból, hogy nem létezik, hogy felvegyenek az orvosi egyetemre. Így már a gimnázium végén kiderült, hogy a színház lesz az én utam is” – mondta az Ülj mellém! első epizódjában a színésznő, akit a mai napig foglalkoztat a gyógyítás.

„Nagyon érdekel a gyógyítás. Saját elhatározásból elmentem megnézni egy boncolást, senki nem kényszerített erre. A barátnőm – aki elkísért – annyira rosszul lett, észre se vettem, hogy ájul el és csúszik le mögülem” – mondta a műsorvezetőknek Fodor Annamáriának és Molnár Andinak a színésznő, aki régóta dédelgetett álmát is megosztotta beszélgetőpartnereivel. „Leginkább azt szeretném egyszer, hogy két évig mást se csináljak, csak utazzak. A hátamra vegyek egy hátizsákot, két bakancsot és elinduljak a világba. Ez még beleférhet valamikor” – tette hozzá a színésznő, akivel a beszélgetést a https://www.youtube.com/watch?v=ZqA83SI2Wt4 linkre kattintva lehet megtekinteni.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT