Újabb súlyos műtétet végeznek el Rékasi Károlyon – Tizenegyedik operációjára vár

Soltész Mónika 2020.06.30. Amiről beszélnek

Újabb súlyos műtétet végeznek el Rékasi Károlyon – Tizenegyedik operációjára vár

Rékasi Károly öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet. A színész újra kellett éleszteni, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, azóta tíz, köztük több csontpótló beavatkozáson esett át, és most egy újabb vár rá.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Ma már csak mindössze annyi látszódik Rékasi Károly súlyos motorbalesetéből, hogy a színész máig sántít. Csípőprotézisre van szüksége, ám gyógyulása idején már sok időre kiesett a munkából, és most pontosan ugyanebből az okból halasztja tovább a beavatkozást. Óriási fájdalmakat élt és él át, olyan is volt, amikor már önkezével akart véget vetni az életének, végül édesanyja és családja miatt nem tette meg.

„Sokat tanultam, elsősorban türelmet, kitartást és küzdést. Édesanyám, húgom, gyerekeim, Gerdám, Pillanat Józsi barátom, Ulics Pista középiskolai osztálytársam olyan impulzusokat ad, amelyek segítenek a nehézségeket tompítani. Tudok rájuk támaszkodni, kitartást és bizalmat adnak a jövőben. Ez a legfontosabb” – mesélte a Blikknek Rékasi Károly, akinek az eddigi tíz operációja után, hogy a teste működőképes legyen, újabb műtétre van szüksége.

„Magasított talpú gyógycipőt viselek, de mindez nem elég. Aszimmetrikussá vált a csípőcsontom, ami kopásokhoz vezetett. A kezelőorvosom szerint minél előbb szükséges csípőprotézis beültetése, ami csaknem fél év kiesés lenne a munkából. Az újabb fájdalmak mellett a jövedelemkiesést sem engedhetem meg magamnak.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT