Vasvári Vivien férje megtörte a csendet – „Nekem most újra kell szerveznem az életemet”

Soltész Mónika 2019.09.20. Amiről beszélnek

Vasvári Vivien férje megtörte a csendet – „Nekem most újra kell szerveznem az életemet”

Két héttel ezelőtt jelentette be váratlanul Vasvári Vivien, hogy férjével külön utakon folytatják. A sztáranyuka röviden indokolta döntését, most azonban Fecsó is kamera elé állt, és elárulta, mi történt.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„A szakítás az úgy történt, hogy egyik pillanatról a másikra körülbelül eljöttem otthonról. Nekem most újra kell szerveznem az életemet. Ugye azt mondta, hogy vagy megváltozok, vagy pedig költözzek el. Most én már 39 évesen nehezen fogok megváltozni, ezért inkább úgy döntöttem, hogy még most kicsi a gyerek, 15 hónapos, tehát kevesebbet fog ebből érzékelni, hogy ha most döntünk így” - mondta Fecsó az RTL Klubnak, majd azt is elárulta, hogy mi vezetett a szakításhoz.

„A Vivi is egy elég erős jellem, és én is egy erős jellem vagyok, mi voltunk az olaszos pár a Nyerő párosban is. Persze, ez így izgalmas, meg felpezsdíti a kapcsolatot, de egy életet így azért nem lehet leélni szerintem, hogy van ez a feszültség és elég sűrűn összeveszünk. A fő gond az volt, hogy én nagyon nem bírom azt, hogy az én szabadságomat valaki bekorlátozza, meg akarja mondani, hogy dolgokat hogyan és miként csináljak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, a minimális korlátozást is nagyon nehezen viselem el, nem tudok kompromisszumokat kötni és megyek a fejem után” – tette hozzá Fecsó.

Furcsa egybeesés, ugyanis tegnap Vasvári Vivien egy különleges fotót osztott meg Instagram-oldalán, amelyből arra lehet következtetni, hogy valaki egy romantikus meglepetéssel kedveskedett neki.

„Azt hiszem, ilyenben még sosem volt részem… De eljött ez a pillanat is…” – írta Vasvári Vivien a fotóhoz, a rajongók természetesen egyből arra gondoltak, hogy a kétgyermekes édesanyára máris rátalált a szerelem. Egyelőre ezt Vivien nem erősítette meg, nem kizárt, hogy csupán egy fotózás díszleteit láthatjuk csak.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT