Visszaéltek Gregor Bernadett nevével – „Egy ilyen eset után még az utcára is félve lépek ki”

Soltész Mónika 2019.11.19. Amiről beszélnek

Visszaéltek Gregor Bernadett nevével – „Egy ilyen eset után még az utcára is félve lépek ki”

Gregor Bernadett önhibáján kívül szorult magyarázkodása egy lájkvadász oldal miatt. Az ott megjelent interjú valójában sosem készült el, amivel sokakat haragított magára. A színésznő az utcára is félve lépett ki a történtek miatt.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Egy neten keringő álinterjúval próbálják lejáratni Gregor Bernadettet. A színésznő egy nyugdíjasokat jogosan felháborító cikkben szerepel olyan nyilatkozattal, amely soha nem hangzott el a szájából. Nem csoda, ha megrendült a bizalma.

"Egy hazug, nyugdíjasokat súlyosan sértő állításokat tartalmazó cikk jelent meg az interneten, benne olyan számba adott mondatokkal, amelyek soha nem hangzottak el. Sokkolt, amikor olyan leveleket kaptam, hogy az édesapám most nagyon nem lenne rám büszke. Azonnal jogi lépéseket fontolgattam, és egyesével válaszoltam arra a több tucat üzenetre, amelyet a rajongóimról kaptam” – mesélte a Borsnak a színésznő, aki azért fordult a laphoz, mert úgy véli, csak a nyilvánosság erejével képes megvédeni magát.

„Nagy valószínűséggel külföldről üzemeltetik az oldalt, nincs esély arra, hogy elkapják az elkövetőt. Sokszor éltek már vissza a nevemmel, és rettenetes érzés, hogy tehetetlen vagyok a névtelen elkövetőkkel szemben. Nem értem, ki képes ilyen rosszindulatú csalásra, amivel egy másik, vétlen ember életét keseríti meg, minden ok és cél nélkül. Egy-egy ilyen eset után még az utcára is félve lépek ki, mert az emberek reakciói kiszámíthatatlanok az ilyen kártékony hírek után” – mondta a színésznő.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)