Visszavágyik Afrikába Oszvald Marika – Szívesen jótékonykodna

Soltész Mónika 2020.06.29. Amiről beszélnek

Visszavágyik Afrikába Oszvald Marika – Szívesen jótékonykodna

Oszvald Marika a Bamako-rali alkalmával járt Afrikában. Azonnal beleszeretett az ottani kultúrába, és már alig várja, hogy visszatérhessen, és az ott töltött idő alatt szívesen nyújtaná a segítségét akár egy rezervátumban is.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A 68 éves színésznő alig várja, hogy ismét útra keljen Afrikába. A Bamako-rali idején több helyen segédkezett, és ezúttal is szívesen jótékonykodna, akár egy rezervátumban, állatmentőként is munkát vállalna.

„Elképesztő élményeim voltak ott, szeretek más kultúrákat megismerni” – mesélt a Borsnak Marika. „A rali alatt számtalan helyen segítettem, vittünk adományokat helyi kórházaknak és szegényeknek. Valahol szinte követelik, hogy adjunk egy kis pénzt, de mások már egy tolltól is majd' elájulnak. Megdöbbentő volt, amikor egy anya konkrétan felajánlotta nekem a gyermekét, hogy hozzam haza magammal, és neveljem fel Magyarországon. Legszívesebben a hónom alá csaptam volna a csöppséget, de nagyon bonyolult lett volna, és én se vagyok már húszéves. A keleti részen szívem szerint egy igazi szafarin vennék részt, ennél jobban nem tervezek előre, hiszen elképesztő élmény lehet élőben, a természetes élőhelyükön látni egy zsiráfot, zebrát vagy oroszlánt, mint az állatkertben. Volt olyan barátnőm, aki munkáért cserébe kapott állást, egy rezervátumban szívesen segítenék az állatok körül, ha lenne rá mód” - mesélte a Borsnak a neves művésznő.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT